Customer Testimonials

Большое спасибо
Большое спасибо
Average Rating:

Gokhan Yılmaz Istanbul 19:02:36 12-06-2018
Valve Body Repair 6DCT450
transmission Gearbox Valve body For 6DCT450 mps6 Gearbox Model. THIS VALVE BODY FIT FOR VOLVO S40 2.0D 2009 6SPEED AUTOMATIC POWERSHIFT???? ?????
Average Rating:

MIHAI ALEXE SUTTON IN ASHFIELD/ NOTTINGHAMSHIRE 18:23:35 10-26-2018
info planetary train
Hello I am French who has just phoned. I need a piece for a box 8hp70 planetary train output box for a 2x4. with a targeted exit. I saw on your site in diameter 182 mm but for me the photo is not contractual. Is it an exit aimed with a nut to put the cross of the flector. refe rence:ZF8HP70R PL182 cordial ly
Average Rating:

lescure france 10:31:12 10-26-2018
Ford S MAX
Bardzo dobry kontakt naprawa i doradztwo na najwyższym pozionie 100% polecam.
Average Rating:

ROBERT KOZIK MIELEC 19:02:11 10-08-2018
Opinie klientów
Peace for all
Average Rating:

11:14:46 10-04-2018
Excelent
I´m from Brazil, and couldn´t find the part anywhere around here. I searched the internet and found maktrans. What a great store! Everything went just fine. They shipped the order the same day I bought it. Excellent , Could not have been better. Great job, guys.
Average Rating:

adilson sao jose dos campos - sp - brazil 17:18:00 04-06-2018
Pomoc
Witam, w 100% polecam firmę świetne podejście do klienta, pomoc w doborze części, atrakcyjne ceny, a w moim przypadku dziękuje za zdiagnozowanie usterki po podaniu kodu błędu i zachowaniu skrzyni biegów.
Average Rating:

Krzysiek Łódź 08:33:38 02-24-2018
FW6AEL MAZDA 3 PARTS
GREAT SERVICE AND FAST SHIPING, THANKS A LOT AND BEST REGARDS FROM MEXICO.
Average Rating:

Pedro Fuentes León 20:54:59 02-13-2018
Акпп
Самые толковые специалисты по коробкам так точно. На ленд ровер в 3-4 местах насчитали ремонт коробки 2000$. У них сделал за 250 $. За милую душу. Едет как новая. Большое спасибо.
Average Rating:

Ваге Харьков 21:59:00 01-21-2018
Ремонт Powershift
Если у вас робот - вам только сюда!!! Искал специалистов, кто взялся бы за замену сцепления и ремонт в Киеве и Одессе. В итоге, как выяснилось, все кто не брался, везут коробку в Мактранс и накидывают свою маржу сверху!!!
Average Rating:

Саша Киев-Одесса 19:26:07 01-15-2018
Naprawa skrzyni DP0 i regeneracja konwertera.
Nie znając dokładnie przeszłości samochodu, postanowiłem zrobić regenerację konwertera, oraz przy okazji zrobić przegląd skrzyni DP0. Skrzynia poszarpywała czasami przy przełączaniu biegów i występowały dziwne wibracje. Wol ę pewne rzeczy sprawdzić/wymi enić przed ich zepsuciem. Sk rzynię i konwerter zawiozłem do warsztatu. Po prosiłem o regenerację konwertera oraz wycenę ewentualnej naprawy, wymiany tego co się zużyło skrzyni. Dost ałem telefon że skrzynia jest w dobrej kondycji, ale powinno wymienić się elementy, które się już trochę zużyły tj. panewki, tarcze cierne, taśmy hamulcowe itp., oraz filtr i uszczelki. Pa nowie wymienili to co ustaliliśmy. Skrzynię i konwerter odebrałem, zamontowałem i działa super. Poleca m warsztat, a przed wszystkim osoby które tam pracują, znają się na tym co robią. Wszyst ko zostało mi metodycznie wytłumaczone, profesjonalne podejście, bardzo czysto w warsztacie. Ceny konkurencyjne. Polecam w 100%.
Average Rating:

Adam Warszawa 14:59:20 01-04-2018
Dostawa części.
Szybka dostawa, części dobrej jakości . Bardzo dobra komunikacja dostawca-klien t.
Average Rating:

Agnieszka Częstochowa 18:29:04 12-29-2017
kontrola sterowania
Bardzo fachowo,szybko ,świetny kontakt.Rewela cja.
Average Rating:

ARTUR ŻELAZKO KRAKÓW 10:49:55 10-16-2017
Naprawa skrzyni biegów
Naprawiałem skrzynie i wymieniałem olej. Obsługa i kontakt super. Ceny bardzo konkurencyjne , profesjonalne podejście , bardzo czysto :) Polecam w 100%
Average Rating:

Mirek Toruń 20:34:34 10-03-2017
Renault Espace IV 2.0T wymiana sterownika hydraulicznego szybko sprawnie szarpnięcia przy załączeniu drive ustąpiły polecam.
Average Rating:

Warszawa 08:57:38 07-13-2017
Wymiana oleju w Ford focus skrzynia CVT
Bardzo szybko i fachowo wykonana usługa.Szef i pracownicy bardzo mili i profesjonalnie oraz z chęcią odpowiadają na każde pytanie a tym samym doradzają klientowi !!! POLECAM !!!!
Average Rating:

Piotr warszawa 14:48:24 06-02-2017
Naprawa regeneracja sterownika hydraulicznego
Miałem problemy ze skrzynią w mazda cx9 - szarpało i drżało. Probl em naprawiono w niecały tydzień bez ściemniania. Super kontakt, cena jak dla mnie rewelacyjna - gorąco polecam. Gwar ancja na usługę - naprawę 12 miesięcy :)
Average Rating:

Paweł Golub-Dobrzyń 21:56:07 05-19-2017
Najlepszy kontakt ze sprzedającym, ze wszystkich sklepów internetowych z jakich korzystałem. Fachowe doradztwo, natychmiastowa wysyłka. Pełen profesjonalizm . Wiele własnej inicjatywy firmy i chęci pomocy. Gdyby wszędzie tak było żyło by się lepiej. Polecam sklep. Oby tak dalej !!
Average Rating:

drew Tarnobrzeg 17:03:21 04-21-2017
Oil pump,automatic transmission AW TF-80SC AW TF-81SC 05-up
Thanks for you help super fast shipment
Average Rating:

John Obezuk Brisbane Australia 12:11:39 07-25-2016

Service just super,thank you!!!

Average Rating:

VOLODIMIR DUBNO 08:29:43 05-14-2016
Maktrans - automatic transmission parts online shop © 2018