Customer Testimonials

Мастера МакТранс
Приезжал 4 раза, на диагностику акпп, ходят втроем друг за другом, никто ничего четко не ответил. Все по украински. Уехал на другое сто. Денег взяли. Вопрос не решили! Не рекомендую!
Average Rating:

Петр Киев 09:36:35 08-16-2019
buna ziua
as dori sa comand un convertizor pt un citroen c5 din 2007 2.0 diesel
Average Rating:

alexandria 17:55:43 08-09-2019
Geele Emgrand X7. АКПП DSI. Сделали капитальный ремонт. Работает,кажет ся, лучше чем в начале пробега (после ремонта проехал 3000км.). Пока очень доволен. Понравился профессиональн ый и щепитильный подход к проблеме. Спасибо большое! Удачи вам!
Average Rating:

Валерий Борисполь 16:36:28 07-19-2019
polecam
solidna firma
Average Rating:

Paweł Ziobroń CHORZELÓW 10:40:20 04-30-2019
No parts received since 14/01/2019
I am very unhappy as I have not received my parts until today. I want to order more but so scared.
Average Rating:

Willie Theron South afric 21:28:55 04-24-2019
Excellent store. Professional and friendly staff. Ordere d part for my LR freelander. V ery fast delivery. My recommendation !
Average Rating:

Damir Sisak, Croatia 18:15:36 04-06-2019
Собрался ехать к ним
Собрался ехать к ним .когда работа закончится отпишусь правду как есть в реале
Average Rating:

20:38:39 03-09-2019
ssangyong korando
Hello How much is the shipping converter 0511-511061 R omania Jud Covasna Com Cernat 527070
Average Rating:

FULOP ALMOS CSABA CERNAT ROMANIA 527070 16:33:34 02-19-2019
Большое спасибо
Большое спасибо
Average Rating:

Gokhan Yılmaz Istanbul 19:02:36 12-06-2018
Valve Body Repair 6DCT450
transmission Gearbox Valve body For 6DCT450 mps6 Gearbox Model. THIS VALVE BODY FIT FOR VOLVO S40 2.0D 2009 6SPEED AUTOMATIC POWERSHIFT???? ?????
Average Rating:

MIHAI ALEXE SUTTON IN ASHFIELD/ NOTTINGHAMSHIRE 18:23:35 10-26-2018
info planetary train
Hello I am French who has just phoned. I need a piece for a box 8hp70 planetary train output box for a 2x4. with a targeted exit. I saw on your site in diameter 182 mm but for me the photo is not contractual. Is it an exit aimed with a nut to put the cross of the flector. refe rence:ZF8HP70R PL182 cordial ly
Average Rating:

lescure france 10:31:12 10-26-2018
Ford S MAX
Bardzo dobry kontakt naprawa i doradztwo na najwyższym pozionie 100% polecam.
Average Rating:

ROBERT KOZIK MIELEC 19:02:11 10-08-2018
Opinie klientów
Peace for all
Average Rating:

11:14:46 10-04-2018
Excelent
I´m from Brazil, and couldn´t find the part anywhere around here. I searched the internet and found maktrans. What a great store! Everything went just fine. They shipped the order the same day I bought it. Excellent , Could not have been better. Great job, guys.
Average Rating:

adilson sao jose dos campos - sp - brazil 17:18:00 04-06-2018
Pomoc
Witam, w 100% polecam firmę świetne podejście do klienta, pomoc w doborze części, atrakcyjne ceny, a w moim przypadku dziękuje za zdiagnozowanie usterki po podaniu kodu błędu i zachowaniu skrzyni biegów.
Average Rating:

Krzysiek Łódź 08:33:38 02-24-2018
FW6AEL MAZDA 3 PARTS
GREAT SERVICE AND FAST SHIPING, THANKS A LOT AND BEST REGARDS FROM MEXICO.
Average Rating:

Pedro Fuentes León 20:54:59 02-13-2018
Акпп
Самые толковые специалисты по коробкам так точно. На ленд ровер в 3-4 местах насчитали ремонт коробки 2000$. У них сделал за 250 $. За милую душу. Едет как новая. Большое спасибо.
Average Rating:

Ваге Харьков 21:59:00 01-21-2018
Ремонт Powershift
Если у вас робот - вам только сюда!!! Искал специалистов, кто взялся бы за замену сцепления и ремонт в Киеве и Одессе. В итоге, как выяснилось, все кто не брался, везут коробку в Мактранс и накидывают свою маржу сверху!!!
Average Rating:

Саша Киев-Одесса 19:26:07 01-15-2018
Naprawa skrzyni DP0 i regeneracja konwertera.
Nie znając dokładnie przeszłości samochodu, postanowiłem zrobić regenerację konwertera, oraz przy okazji zrobić przegląd skrzyni DP0. Skrzynia poszarpywała czasami przy przełączaniu biegów i występowały dziwne wibracje. Wol ę pewne rzeczy sprawdzić/wymi enić przed ich zepsuciem. Sk rzynię i konwerter zawiozłem do warsztatu. Po prosiłem o regenerację konwertera oraz wycenę ewentualnej naprawy, wymiany tego co się zużyło skrzyni. Dost ałem telefon że skrzynia jest w dobrej kondycji, ale powinno wymienić się elementy, które się już trochę zużyły tj. panewki, tarcze cierne, taśmy hamulcowe itp., oraz filtr i uszczelki. Pa nowie wymienili to co ustaliliśmy. Skrzynię i konwerter odebrałem, zamontowałem i działa super. Poleca m warsztat, a przed wszystkim osoby które tam pracują, znają się na tym co robią. Wszyst ko zostało mi metodycznie wytłumaczone, profesjonalne podejście, bardzo czysto w warsztacie. Ceny konkurencyjne. Polecam w 100%.
Average Rating:

Adam Warszawa 14:59:20 01-04-2018
Dostawa części.
Szybka dostawa, części dobrej jakości . Bardzo dobra komunikacja dostawca-klien t.
Average Rating:

Agnieszka Częstochowa 18:29:04 12-29-2017
Maktrans - automatic transmission parts online shop © 2019